Betaald parkeren in Klarendal

Beste mensen,

Wij zijn een burgerinitiatief die tegen uitbreiding is van betaald parkeren. Wij denken dat er met meer creatievere oplossingen een groot deel van de problemen is op te lossen.

Dit artikel is speciaal voor alle mensen in Klarendal die niet zitten te wachten op de invoer van betaald parkeren in hun straat. Zoals zij al door hebben gaat het veel meer kosten dan enkel de vergunning.

Welkom op onze site. We zijn naar de informatie avonden geweest over de invoer van betaald parkeren in Klarendal. Wij wonen in Sonsbeek-Sint Marten en wij hebben dit proces net achter de rug. Gelukkig voor ons en voor de mensen uit Klarendal is het naar onze mening met een sisser afgelopen en word hier geen betaald parkeren ingevoerd. Als mensen informatie willen hoe we dit voor elkaar hebben gekregen dan staan we klaar om om te helpen. Er staat veel informatie op onze site hoe we de invoer van betaald parkeren hebben weten te voorkomen.

Willen jullie meer informatie mail ons gerust.

Jomar Post

redactie@vrijparkerensonsbeek.nl

 

One comment

  1. Hoi woon ook op de klarendalseweg.ben ook tegen betaald parkeren.de zaken worden om gedraaid,wij gaan nu opdraaien voor het probleem! Laten ze de parkeer ratten! MAAR AAN PAKKEN!! ZE KUNNEN ZO DIE KENTEKENS NA KIJKEN. Gemeente doe je werk!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *